Kyslíková voda

Váš nový spoločník pre zdravý životný štýl. Je to ideálny spoločník pre športovcov, ľudí v stresujúcom pracovnom prostredí alebo tých, ktorí chcú zlepšiť svoje zdravie a výkon.
24.12
(24 x 250ml)

Porazte únavu

Kyslíková voda je skvelým spôsobom, ako podporiť svoje zdravie a získať prírodný energetický impulz. S vysokým obsahom kyslíka a bez akýchkoľvek aditív je OXYLife Water ideálnym spoločníkom pre každodenné osvieženie a fyzickú aktivitu. Bez umelých prísad a s príjemnou chuťou ponúka kyslíková voda jedinečné výživné látky, ktoré pomáhajú obnoviť váš organizmus.

Neustála únava a nedostatok energie sú častými sťažnosťami ľudí, ktorí nestarostlivo volia svoje pitné návyky. Nízky obsah kyslíka v bežnej vode môže spôsobiť zníženú vitalitu a únava sa môže stávať každodennou prekážkou.
OXYLife Water je navrhnutá tak, aby poskytovala dostatok kyslíka pre obnovenie vitality, rýchlu regeneráciu a zníženie stresu. S jej prírodnými výživnými látkami a osviežujúcou chuťou je kyslíková voda ideálnym spoločníkom pre každodenné pitie a podporu zdravia a vitality.

Ochutnajte OXYLife Water

Nová generácia čistých energetických nápojov, zdroj prírodnej energie.

Sme výhradným distribútorom pre Slovenskú republiku.

120mg O2/l

1 nápoj = 250ml

pH 7,43

Lepší pracovný výkon

Nárast mozgovej činnosti

Lepší športový výkon

Za volantom bez mikrospánku

24.12
(24 x 250ml)