Oxigén víz

Az Ön új társa az egészséges életmódhoz. Ideális társ sportolóknak, stresszes munkakörnyezetben dolgozóknak vagy azoknak, akik javítani szeretnék egészségüket és teljesítményüket.
24.12
(24 x 250ml)

Győzd le a fáradtságot

Az oxigénes víz nagyszerű módja annak, hogy fokozza egészségét és természetes energialöketet kapjon. Magas oxigéntartalmával és adalékanyagok nélkül az OXYLife víz ideális társ a mindennapi felfrissüléshez és a fizikai aktivitáshoz. A mesterséges adalékanyagoktól mentes, kellemes ízű oxigénvíz egyedülálló tápanyagokat kínál, amelyek segítenek a szervezet helyreállításában.

Az állandó fáradtság és az energiahiány gyakori panasza azoknak az embereknek, akik nem választják meg gondosan az ivási szokásaikat. A közönséges víz alacsony oxigéntartalma miatt csökkenhet a vitalitás, és a fáradtság napi akadállyá válhat.

Az OXYLife vizet úgy tervezték, hogy elegendő oxigént biztosítson a vitalitás helyreállításához, a gyors regenerálódáshoz és a stressz csökkentéséhez. Természetes tápanyagai és frissítő íze révén az oxigénvíz ideális társ a mindennapi iváshoz, valamint az egészség és a vitalitás előmozdításához.

OXYLife Water

A tiszta energiaitalok új generációja, a természetes energiaforrás.

A Szlovák Köztársaság kizárólagos forgalmazója vagyunk.

120mg O2/l

1 ital = 250ml

pH 7,43

Jobb munkateljesítmény

Az agyi aktivitás növekedése

Jobb sportteljesítmény

A volán mögé mikroalvás nélkül

24.12
(24 x 250ml)