Hiperbárikus kamra

A hiperbárkamra egy olyan nyomástartó edény, amelyet arra alakítottak ki, hogy személyek megnövelt légnyomású körülmények között tartózkodjanak, esetünkben 90% +/- 5% tiszta oxigénnel.

Az oxigén eljut a vérrel rosszul ellátott helyekre. Segít a nehéz egészségügyi helyzetben lévő embereknek. Krónikus betegségek, nehezen gyógyuló sebek, idegrendszeri rendellenességek, mérgezések, agyvérzés vagy cukorbeteg lábak esetén a sérült területen lévő vékony erek – kapillárisok – regenerálásával javítható az állapot. Ehhez azonban sok energiára és oxigénre van szükségünk. Az oxigén az emberi test minden sejtjének fő energiaforrása, és nagy mennyiségben juthatunk be a szervezetbe. Így felgyorsítjuk a sérült szövetek gyógyulási folyamatát.”

img-352

Stanislav Lobotka

A mi hiperbárkamránkat Stanislav Lobotka szlovák labdarúgó is megvásárolta.

A hiperbárikus kezelés hatásai

Hol segít
hiperbár terápia?

A hiperbár oxigénterápia segíti a szervezet gyógyulását. Ahhoz, hogy a testben lévő szövetek megfelelően működjenek, elegendő oxigénre van szükségük. Ha a szövetek sérültek, még több oxigénre van szükségük. A hiperbár oxigénterápia során megnövekedett nyomás segít a vérnek az oxigén szétosztásában az egész testben, különösen a sérült szövetekben. Segít továbbá a fehérvérsejteknek megvédeni a szervezetet a fertőzésektől.

Oxigénterápia

A hiperbárkamra mellett oxigénterápiát is alkalmazhat.

OXYLife Water

A tiszta energiaitalok új generációja, a természetes energiaforrás.

A Szlovák Köztársaság kizárólagos forgalmazója vagyunk.

120mg O2/l

1 ital = 250ml

pH 7,43

Jobb munkateljesítmény

Az agyi aktivitás növekedése

Jobb sportteljesítmény

A volán mögé mikroalvás nélkül

Új művelet Zvolenben

Január óta új üzemet nyitottunk Zvolenben.

Bátran látogasson el hozzánk.

OXYMEDIC, M.M. Hodžu 6979/12, 960 01 Zvolen
0911 551 007